„Modelul economic pe care Guvernul îl va aplica începând cu 2017 este unul care vizează îmbunătățirea mediului de afaceri din România, precum și creșterea bunăstării tuturor românilor. Acest model economic va duce la conturarea României ca statul din UE cu cea mai mică povară fiscală”.

Pentru corecta informare a celor care încă mai îndrăznesc să creadă în minciunile actualei puteri, trebuie spus că frumoasele cuvinte de mai sus se regăsesc tocmai în programul de guvernare al specialiştilor PSD. După mai bine de doi ani de când conduc ţara asta, oare ce măsuri au luat pentru a creşte bunăstarea românilor. Unde e reducerea poverii fiscale? Cu ce s-a îmbunătăţit viaţa noastră?

Cu preţuri mai mari pe raft, la toate produsele, în special la cele alimentare? Cu costuri mai mari la întreţinere, pentru că în permanenţă şi într-un ritm alarmant preţurile la energia electrică şi gazele naturale cresc? Cu rate tot mai greu de achitat către bănci din cauză că ROBOR a explodat? Atunci când mergeţi la urne, să ştiţi bine cine e pe lista PSD şi ce performanţe au oamenii pe care îi votaţi.

Deputat Adrian Todoran

Comandat: Partidul Mişcarea Populară; Realizat: Rivulus Eprint SRL; CMF: 41190004