Punerea sub control a justiţiei în folosul personal a celor din PSD-ALDE, prin ordonanţe de urgenţă, rămâne adevărata prioritate a guvernării actuale. Subordonarea justiției este scopul final prin care vor să îngenuncheze poporul român, să se asigure că își conservă averile, că vor scăpa de pușcărie și nimeni nu-i va îndepărta de la putere, instaurând astfel dictatura partidului unic.

Ordonanța 7 privind activitatea Secției Speciale pentru Magistrați, care a determinat proteste ale judecătorilor, fără precedent în România, a fost gândită tot pentru Dragnea, pentru a-i oferi plutonul de execuție cu care să-și elimine adversari din partid si din afara lui sau pe magistrații care-l incomodează.
Este important ca românii să-și aducă aminte care a fost deviza USL în 2012, ce își doreau atunci cu orice preț cei din PSD și PNL ,, Nu avem toată puterea până nu avem justiția ’’ , a rămas și astăzi singurul obiectiv pentru care PSD luptă cu adevărat, iar toate deciziile ministrului Toader sunt în beneficiul lui Dragnea, întreaga sa activitate fiind prioritizată încât să-i folosească în primul rând lui Dragnea pentru rezolvarea problemelor personale.

În paralel cu lupta anti-justiție guvernul PSD a ajuns la fundul sacului și măsurile programului de guvernare se dovedesc a fi niște promisiuni deșarte, prin care nu au făcut altceva decât să înșele populația. Ieșirile nervoase și de-a dreptul brutale ale lui Liviu Dragnea denotă graba și disperarea cu care șeful PSD încearcă să nu piardă partidul și să pună mâna mai repede pe Justiție, cu atât mai mult cu cât nu mai are ce să ofere electoratului pentru a-l ține captiv și manipulat.

De cealaltă parte, suntem noi, toți oamenii de bună credință din această țară care vrem o justiție independentă, fără abuzuri, unde doar cel care este vinovat să fie tras la răspundere, iar cei care fură bani de la bugetul de stat să ajungă la închisoare, iar la închisoare să nu aibă condiții de 4 stele.
Nu putem accepta ca guvernul să saboteze instituțiile fundamentale ale statului român, să distrugă tot ce s-a realizat în privința independenței justiției în ultimii 10 ani. Este nevoie mai mult ca niciodată să conștientizăm pericolul pe care PSD îl reprezintă pentru țara noastră, iar românii să acționeze în consecință la vot.