Deputatul PMP Adrian Todoran a adus bucuria în sufletul unei tinere studente din Maramureş. Acesta a hotărât să îi acorde acesteia o bursă care să îi asigure continuarea studiilor, în cadrul Universtităţii de Nord Baia Mare. Acţiunea deputatului face parte dintr-un proiect mai larg desfăsurat de-a lungul mandatului său în Parlamentul României.

„Burse pentru Valorile Maramureşului este un proiect la care ţin mult. Pentru că înseamnă să întinzi o mână de ajutor celor din jur. Înseamnă să fii lângă semenii tăi atunci când au mai mare nevoie de lucrul acesta. De aceea, am decis să ofer trei burse, unor tineri frumoşi din Maramureş, care, în ciuda rezultatelor bune la învăţătură, nu beneficiază de suportul financiar pentru a urma cursurile unei facultăţi.

Livia locuieşte în satul Dobricu Lăpuşului, iar condiţia ei socială ar fi fost un mare impediment pentru ca ea să poată studia în condiţiile cerute acum învăţămantul universitar. De aceea, am decis să suport cheltuielile de cazare, masă şi transport pe care le presupune înscrierea sa la facultate. Astfel, ea s-a decis că va studia în Baia Mare.
În urmă cu puţin timp, am căutat-o acasă, în izolatul sat de unde vine. Aşa am aflat că părinţii şi sora ei suferă de diferse afecţiuni medicale, iar situaţia financiară este una foarte limitată. Mă bucur enorm că am putut face acest gest pentru Livia şi sper că va termina cu bine facultatea”, a conchis deputatul PMP Adrian Todoran, candidat a Partidului Mişcarea Populară pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, 2019.

Comandat: Partidul Mişcarea Populară; Realizat: Rivulus Eprint SRL; CMF: 4119000