Cine va reprezenta România în Europa nu este un fapt lipsit de importanţă. Ţara are nevoie la Bruxelles de oameni pregătiţi, verticali şi cu dragoste de ţară. Nu putem defila în continuare cu politicieni care acţionează împotriva României, aşa cum s-a întâmplat în mai multe rânduri. Oare cum ne privesc pe noi europenii când văd că oficialii de la Bucureşti fac tot ce le stă în putinţă pentru ca funcţia de procuror-şef european să nu fie ocupată de o româncă? Cine şi unde a mai întâlnit un asemenea spirit anti-naţional? Iar oamenii care votează împotriva intereselor României, ca Monica Macovei, de exemplu, trebuie schimbaţi. În Parlamentul European, avem nevoie de patrioţi adevăraţi, români ce vor susţine cu demnitate interesele ţării noastre.

De aceea, votul de duminică devine foarte important pentru naţia română. Toţi cei care îşi iubesc patria, toţi cei ce nu vor să lase destinele noastre pe mâini străine trebuie să ştie că votul lor este hotărâtor. Este un vot pentru generaţiile ce vin din urmă. Este un vot al atitudinii faţă de actuala guvernare, preocupată doar de scăparea infractorilor de puşcărie şi nu de bunăstarea românilor.

Am ieşit în stradă, am protestat, am cerut demisia Guvernului, ne-am dorit alţi politicieni pentru a ne conduce. Acum e mult mai simplu. Trebuie doar să mergem la secţia de votare. Să punem ştampila pe buletinul de vot. Atât. Nimic altceva. Şi cu cât vom fi mai mulţi cei care vom vota, cu atât va fi mai slabă puterea actuală. PSD poate fi dat jos. Prin vot. E singura cale. Prin votul tău!

Hai să le arătăm că suntem mai mulţi şi mai puternici decât vor ei să fim. Altfel, ne vor răspunde ca şi acum doi ani, că i-au votat milioane de români şi au tot dreptul să facă ce vor în ţara asta. Hai să le schimbăm planurile, hai să le arătăm că milioanele de români nu le mai acordă încredere şi votează altceva! Hai la vot, pe 26 mai, şi pune ştampila pe cei care crezi că merită!

Deputat Adrian Todoran

Comandat: Partidul Mişcarea Populară; Realizat: Rivulus Eprint SRL; CMF: 41190004