„Unul din cele mai importante puncte din programul meu electoral este ÎNVĂȚĂMÂNTUL. Am să vă prezint pe scurt câteva dintre aceste obiective, pe care eu le consider extrem de importante.

*Comunicare deschisă cu conducerea unităților de învățământ.
*Reabilitarea grădinițelor, a școlilor și a liceelor, acolo unde este necesar.
*Echiparea unităților de învățământ cu mobilier, aparatură electronică, izolatoare, măști, dezinfectanți.
*Asigurarea de săpun și hârtie igienică pentru un întreg an școlar.
*Echiparea cabinetelor medicale școlare pentru ca triajul să se poată desfășura conform normelor prevăzute de lege.
*Organizarea de concurs pentru ocuparea posturilor de medici școlari și asistenți, cu precizarea că la nivelul municipiului Baia Mare, la ora actuală există un număr de 6 medici școlari în contextul în care pe raza orașului funcționează 32 de școli și licee în care învață un număr de 19.105 elevi, dintre aceștia 5.481 fiind în învățământul primar, 4.731 în învățământul gimnazial, 7.885 în învățământul liceal, iar diferența de 1.008 elevi regăsindu-se pe profile vocaționale și profesionale.
*Ținta mea este ca până la finalul mandatului, toate unitățile școlare din Baia Mare să aibă câte un cabinet medical.
*Și cabinetele stomatologice sunt o necesitate în unitățile de învățământ astfel că, vom aronda 3 școli la un astfel de cabinet, într-o primă fază.

În urma unor discuții pe care le-am avut cu diverși directori de unități școlare, dascăli, dar și părinți, sunt determinat să acord o atenție deosebită nevoilor acestora pentru desfășurarea cât mai decentă a activităților școlare și astfel să nu mai fie nimeni pus în situația de a ”cotiza”, fie pentru a cumpăra creta sau buretele, fie pentru a repara scaunele, fie pentru a schimba parchetul. Consider că acest segment este unul extrem de important, deoarece ne formează copiii, îi educă, îi disciplinează, îi maturizează, mai bine spus îi pregătește pentru viață. Chiar dacă această parte a societății a fost neglijată de câțiva ani buni, eu nu am să o fac. Am un deosebit RESPECT pentru dascăli și părinți. Acesta este planul meu, în linii mari, în ceea ce privește segmentul ÎNVĂȚĂMÂNT.

Candidez pentru Primăria Baia Mare, pentru că ştiu că băimărenii au CURAJ. Curajul de a schimba primarul. Prin VOT. Un vot RESPONSABIL.”

Votăm, Adrian Todoran! Locul 1 pe buletinul de vot.

Comandat de: Partidul Mişcarea Populară, Organizaţia Judeţeană Maramureş; Executat de: Rivulus Activ SRL; Cod mandatar financiar: 21200020